Tento web používá k poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Asociace pro mezinárodní otázky

Vyberte si z aktuálních projektů:

Zavřít

Aktuálně:

Přidejte se k nám! Hledáme projektového administrátora / administrátorku!

Rozvoj systému hodnocení kvality vzdělávání v ukrajinských regionech

Projekt Rozvoj systému hodnocení kvality vzdělávání v ukrajinských regionech je realizován Asociací pro mezinárodní otázky (AMO) za odborné garance České školní inspekce. Navazuje tak na úspěšný projekt „Rozvoj systému hodnocení kvality vzdělávání na Ukrajině“, probíhající v letech 2017-2018.

Cílem je posílení kapacit ukrajinské Státní služby kvality vzdělávání prostřednictvím sdílení dobré praxe a know-how České školní inspekce jako národní autority pro hodnocení a kontrolu kvality a efektivity vzdělávání v České republice.

Konkrétně se zaměřujeme na excelenci činností Státní služby pro kvalitu vzdělávání jako státní instituce v oblasti hodnotících aktivit, školící aktivity nezbytné pro fungování a práci s informačním systémem a řízení regionálních oddělení Státní služby kvality vzdělávání.

V rámci projektu jsou realizovány konzultace, odborné semináře, studijní cesty a konference v České republice i na Ukrajině a budou připraveny odborné materiály a publikace pro pracovníky Státní služby kvality vzdělávání i odbornou veřejnost na Ukrajině. 

Projekt byl realizován v letech 2019 až 2022.

Projekt je finančně podpořen Českou rozvojovou agenturou.

Odebírejte naše novinky: