Tento web používá k poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Asociace pro mezinárodní otázky

Vyberte si z aktuálních projektů:

Zavřít

Aktuálně:

Přidejte se k nám! Hledáme projektového administrátora / administrátorku!

Přednášky pro veřejnost

Od roku 2020 spolupracujeme s institucemi poskytujícími prostor pro přednáškovou činnost v regionech ČR – s knihovnami, kulturními středisky, regionálními centry dění či se středisky Europe Direct. Společně s nimi pořádáme přednášky na aktuální téma mezinárodních vztahů pro širokou veřejnost zdarma.

V souvislosti s válkou na Ukrajině se témata zahraniční, bezpečnostní, ale i energetické a klimatické politiky dostala do širší společenské diskuze. Přednášky nabízejí posluchačům a posluchačkám aktuální poznatky i analýzu současného mezinárodního dění, které často znají jen ze zjednodušeného pohledu médií. Naše přednášky jim přinášejí podrobnější informace,  kontext a mezinárodněpolitické souvislosti – a pomáhají jim tak nepodléhat mnoha dezinformacím, které se v otázkách zahraniční politiky objevují.

Máte zájem uspořádat ve vašem městě bezplatně přednášku pro širokou veřejnost na aktuální téma mezinárodních vztahů? Budeme rádi, pokud vás zaujme naše nabídka. Pokud byste rádi některou z přednášek uspořádali, neváhejte se obrátit na Vendulu Kazlauskas – vendula.kazlauskas@amo.cz. Kontaktujte nás i v případě, že jste si z nabídky nevybrali – expertiza AMO pokrývá širokou paletu dalších témat (Lidé – Asociace pro mezinárodní otázky).

Vybrané přednášky pořádá Asociace pro mezinárodní otázky (AMO) ve spolupráci a za finanční podpory Zastoupení Evropské komise v České republice.

Vybrané přednášky pořádá Asociace pro mezinárodní otázky (AMO) ve spolupráci a za finanční podpory projektu PROTEUS, implementovaného Transatlantic Foundation. Spolufinancováno Evropskou unií. Vyjádřené názory a stanoviska jsou však výhradně názory autorů a nemusí nutně odrážet názory a stanoviska Evropské unie nebo Výkonné agentury pro vzdělávání a kulturu. Evropská unie ani orgán poskytující granty za ně nenesou odpovědnost.

Odebírejte naše novinky: