Tento web používá k poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Asociace pro mezinárodní otázky

Vyberte si z aktuálních projektů:

Zavřít

Dominika Urhová

Dominika  Urhová

Analytička AMO

JAZYKY
ANGLIČTINA
SLOVINŠTINA
ČEŠTINA
MANDARÍNŠTINA/ČÍNŠTINA
FRANCOUZŠTINA
HEBREJŠTINA

Dominika Urhová je analytičkou týmu čínských projektů v AMO specializující se na zahraniční politiku Číny, čínsko-tchajwanské vztahy a vliv Číny na Blízkém Východě a západním Balkánu.

V minulosti mimo jiné přispívala do Middle East Policy Journal, the Prospect Foundation a výstupů Observer Research Foundation. Dominika má rozsáhlé zkušenosti z výzkumných a manažerských pozic, včetně Moshe Dayan Center for Middle Eastern and African Studies v Tel Avivu, kde se zabývala čínskými infrastrukturními projekty na Středním východě, a Prague Security Studies Institute, kde se věnovala výzkumu dezinformací v českém informačním prostoru.

Dominika získala magisterský titul v oboru bezpečnostní studia a diplomacie na Tel Aviv University v Izraeli a bakalářský titul v oboru rozvojových studií se zaměřením na ekonomický rozvoj na Lund University ve Švédsku. Její bakalářská práce byla nominována na Hydén Award za nejlepší práci na socio-ekonomická a politická témata.

Odebírejte naše novinky: