Tento web používá k poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Asociace pro mezinárodní otázky

Vyberte si z aktuálních projektů:

Zavřít

Seminář pro 30 ukrajinských přednášejících ve Lvově

Zdenka Vágnerová Zdenka Vágnerová / Ed. 25. 8. 2024
Seminář pro 30 ukrajinských přednášejících ve Lvově
zdroj: Shutterstock, autor: Ruslan Lytvyn

Ukrajinští přednášející kateder žurnalistiky a mediální studií se ve dnech 8. a 9. června 2024 zúčastnili prezenčního kurzu „Tři důležité faktory v praxi úspěšných médií: management, marketing, monetizace“ ve Lvově. Účastníci reprezentovali univerzity z Kyjeva, Lvova, Záporoží, Dněpra, Ivano-Frankivska, Ternopilu, Charkova, Sum, Oděsy i Mykolajiva.

Lektorka semináře, digitální ředitelka Národní asociace médií a lektorka řady kurů v oblasti digitálních médií Nataliya Bednarska, hovořila o managementu, marketingu, konvergenci a digitalizaci v médiích, specificích sociálních médií a věnovala i pozornost umělé inteligenci, včetně GPT chatu a Midjourny.

Účastníci školení si získané poznatky vyzkoušeli v praxi, když v malých týmech navrhovali modely redakční politiky různých typů médií nebo způsoby propagace obsahu.

Na závěr akce obdrželi všichni účastníci certifikáty, které předala Tetyana Lebedeva, mediální expertka a členka Komise pro novinářskou etiku.

Vedle získaných poznatků účastníci kurzu oceňovali možnost prezenčního setkání s kolegy a well-beingový rozměr celé akce.

Tagy
Tagy
Ukrajina 1153
mediální výchova 102
vzdělávání 400
LÍBIL SE VÁM ČLÁNEK? DEJTE NÁM TO VĚDĚT.
Odesláno, děkujeme.
Máte na srdci ještě něco? Sem s tím!
  • Vyplňte prosím všechna pole. Doplňte prosím zvýrazněné položky. Stala se chyba. Kontaktujte nás prosím na info@amo.cz
Odebírejte naše novinky: